Alleenstaande-moeders.nl Als alleenstaande moeder is het niet gemakkelijk om weer een nieuwe liefde te vinden. Een kind vr lees meer
Online dating Online dating, tegenwoordig is het een zeer bekend fenomeen en onder vrijgezellen van alle leefti lees meer
Lexa.nl "De nummer 1 datingsite van Nederland". Dit klinkt u vast bekend in de oren. Zo niet, d lees meer
Secondlove.nl Steeds vaker hoor je verhalen over mensen met open relaties. Toch is een open relatie voor de mee lees meer

Vrouwengeuren

Naast je outfit, haar en make-up, is je geurtje ook van bijzonder grote waarde op een eerste date. Wanneer hij voor het eerst kennis met je maakt met drie zoenen, is reuk een van de eerste zintuigen die worden geprikkeld. Vergeet daarom niet om een lekker luchtje op te doen vlak voordat je weggaat. Hieronder staan de meest favoriete vrouwengeurtjes voor jou op een rij.

 1. Cacharel – Noa
  De meest favoriete geur is van Cacharel, genaamd Noa. Het is een eau de toilette parfum met een warme geur. Het is samengesteld met onder andere pioenoos, cerderhout, koriander en witte muskus. Deze combinatie zorgt voor een romantische geur en valt daarom erg goed in de smaak. 
   
 2. Chanel – Coco
  Ook een geliefd geurtje is de geur van Chanel. Dit is een sensuele geur met ingrediënten als sinaasappelbloesem, jasmijn, honing en vanille. Deze sterke geur is zeer geliefd bij mannen en zeker een pre wanneer je deze op doet naar je date. 
   
 3. DKNY – Be Delicious
  Op plaats drie staat Be delicous van het merk DKNY. Het is een hele frisse geur doordat de geur van appel is nagebootst. Niet alleen de geur, maar ook de vorm van het flesje heeft de vorm van een appel. Dit is gebaseerd op de The Big Apple in New York. Een bijkomend voordeel is dat deze parfum ook nog eens goed te betalen is. 
   
 4. Jil Sander – Sun
  De parfum van Jil Sander, genaamd Sun staat op een welverdiende vierde plek. Deze parfum laat je niet alleen lekker ruiken, maar beschermt je ook nog eens tegen huidirritaties door de zon. Met de combinatie van verschillende ingrediënten waan je je op vakantie. 
   
 5. Lancome- La Vie Est Belle
  Het leven is mooi. En dat is het ook, helemaal met deze Lancome parfum op je kastje. Deze zoete parfum is een aanrader voor levensgenieters. Dat hij op plek 5 staat laat zien dat de Nederlandse vrouwen echte levensgenieters zijn. 
Top 5 aanbieders Relatieplanet.nl Bekijk deze aanbieder Lexa.nl Bekijk deze aanbieder Be2.nl Bekijk deze aanbieder Redmatch.nl Bekijk deze aanbieder Hetgrandcafe.nl Bekijk deze aanbieder