Mannengeuren Zorg dat je tijdens je eerste date lekker ruikt. Het is onderdeel van je eerste indruk. Zeker vro lees meer
Online dating Online dating, tegenwoordig is het een zeer bekend fenomeen en onder vrijgezellen van alle leefti lees meer
Relatieplanet.nl Dat Relatieplanet.nl een succesvolle datingsite is kun je een understatement noemen. In 2014 is d lees meer
Lexa.nl "De nummer 1 datingsite van Nederland". Dit klinkt u vast bekend in de oren. Zo niet, d lees meer

Tips

Hoewel daten erg leuk kan zijn, is het voor sommigen ook een behoorlijk obstakel. Een date moet voor beide partijen leuk zijn, en sommige mensen maken zich nogal zorgen of de ander het ook leuk vindt. Er zijn een aantal date tips die deze zorgen (gedeeltelijk) kunnen weghalen. Er zijn voor een eerste date bijvoorbeeld een hoop do's en don'ts. Wat mag je bijvoorbeeld wel en niet vragen tijdens de eerste date? Wat is de perfecte eerste kus? Deze en meer dating tips behandelen we op deze pagina.

Vragen tijdens de eerste date: tips

Soms wil je de ander tijdens de eerste date het hemd van het lijf vragen. Dit is begrijpelijk, je bent natuurlijk erg nieuwsgierig naar de ander. Wees hier echter voorzichtig mee. Te veel (persoonlijke) vragen kunnen de ander in het verkeerde keelgat schieten. Daarnaast zijn er een aantal specifieke dingen die je nóóit moet vragen tijdens een (eerste) date:

  • Vraag nooit of je geld mag lenen. Je partner zal denken dat je zelf geen geld hebt, of dat je alleen maar uit bent op het geld van de ander. Vergeet dan ook niet je beurs!
  • Stel geen persoonlijke vragen. Vraag bijvoorbeeld niet naar seks of andere intieme details. 
  • Begin niet over toekomstplannen. Je kent elkaar nog niet goed en je hebt geen idee of de ander deel uit zal maken van de toekomst of hoe de toekomst voor hem/haar eruit ziet. Vraag hier ook niet naar. De ander kan denken dat je te hard van stapel loopt.

Dating tips: de eerste kus

Een van de meest spannende momenten van daten is natuurlijk de eerste kus. Dit is (onderdeel van) waar het allemaal om draait. We willen allemaal dat de eerste kus perfect wordt, toch is hij vaak alles behalve. Met onderstaande tips voorkom je in ieder geval dat de eerste kus een ramp wordt:

Let op hints van je date. Is de ander wel klaar voor de eerste kus? Let op lichaamssignalen. Kijkt je partner je bijvoorbeeld vaak, lang aan? Dit kan erop duiden dat hij of zij klaar is om gekust te worden.

Begin niet met een tongzoen. Misschien komt het er uiteindelijk wel van, maar als je kust, steek dan niet direct je tong in de mond van de ander. De eerste kus moet langzaam gaan, laat de ander het tempo bepalen. Je mag best de mond een beetje opendoen, maar laat de ander aangeven of de tong erbij betrokken moet worden.

Meer dating tips? Lees dan snel verder!

Top 5 aanbieders Relatieplanet.nl Bekijk deze aanbieder Lexa.nl Bekijk deze aanbieder Be2.nl Bekijk deze aanbieder Redmatch.nl Bekijk deze aanbieder Hetgrandcafe.nl Bekijk deze aanbieder