Lexa.nl "De nummer 1 datingsite van Nederland". Dit klinkt u vast bekend in de oren. Zo niet, d lees meer
Mannengeuren Zorg dat je tijdens je eerste date lekker ruikt. Het is onderdeel van je eerste indruk. Zeker vro lees meer
DreamMatch.nl DreamMatch.nl is een nog niet heel bekende en nog jonge datingsite. Het is echter wel een van de lees meer
Tips Hoewel daten erg leuk kan zijn, is het voor sommigen ook een behoorlijk obstakel. Een date moet v lees meer

Relatieplanet.nl

Dat Relatieplanet.nl een succesvolle datingsite is kun je een understatement noemen. In 2014 is de site uit bijna één miljoen stemmen voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot meest populaire datingsite van Nederland! Dit mag gerust een unieke prestatie genoemd worden, aangezien er tegenwoordig onwijs veel datingsites en apps in omloop zijn. De site kent ruim vijf miljoen inschrijvingen en in inmiddels ruim 200.000 gevallen is een relatie ontstaan door een date via Relatieplanet.

Relatieplanet garandeerd jouw veiligheid

'Veiligheid' staat bij veel singles die via een datingsite op zoek zijn naar een nieuwe liefde hoog in het vaandel. Hier besteedt Relatieplanet zelf ook de nodige aandacht aan, met succes. De site is eerder namelijk beloond met het Keurmerk Veilig Daten. Dit heeft het te danken aan de goede klantenservice en transparantie dat het te bieden heeft aan al haar klanten.

Relatieplanet blijft zich ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dat Relatieplanet.nl inmiddels al zes keer op rij is uitgeroepen tot meest populaire datingsite van het jaar geeft geen reden om stil te zitten. De site is constant in de weer om de lat nog hoger te leggen. In 2014 is bijvoorbeeld een nieuwe app ontwikkeld die de mogelijkheid biedt voor klanten om overal en altijd te kijken of er nieuwe singles online zijn die zij wellicht leuk vinden.  

Relatieplanet biedt events aan voor jong en oud

Relatieplanet.nl organiseert jaarlijks verschillende events door het hele land voor singles. Deze events zijn doorgaans een groot succes. Voorbeelden van events die georganiseerd worden lopen uiteen van Workshop Succesvol Daten naar Valentijnsdag in de Dierentuin. Het ene event is meer geschikt voor jongere mensen, het andere meer voor een oudere leeftijdcategorie.

Dat Relatieplanet.nl al zes jaar achter elkaar is verkozen tot populairste datingwebsite van het jaar zegt eigenlijk alles. Het is nu alleen nog aan jezelf om te ervaren waarom dit zo is!

Top 5 aanbieders Relatieplanet.nl Bekijk deze aanbieder Lexa.nl Bekijk deze aanbieder Be2.nl Bekijk deze aanbieder Redmatch.nl Bekijk deze aanbieder Hetgrandcafe.nl Bekijk deze aanbieder