Online dating Online dating, tegenwoordig is het een zeer bekend fenomeen en onder vrijgezellen van alle leefti lees meer
Lexa.nl "De nummer 1 datingsite van Nederland". Dit klinkt u vast bekend in de oren. Zo niet, d lees meer
Hetgrandcafe.nl Hetgrandcafe.nl is een relatief onbekende op de markt van datingsites. De site kenmerkt zich door lees meer
DreamMatch.nl DreamMatch.nl is een nog niet heel bekende en nog jonge datingsite. Het is echter wel een van de lees meer

Mannengeuren

Zorg dat je tijdens je eerste date lekker ruikt. Het is onderdeel van je eerste indruk. Zeker vrouwen vinden het erg belangrijk hoe een man ruikt. Hieronder staan een vijftal heerlijke geurtjes opgesomd die er voor zullen zorgen dat jij je over je geur in ieder geval geen zorgen hoeft te maken tijdens je eerste afspraakje!

 

 1. Hugo Boss – Bottled Men
  Een echte klassieker onder de mannen en al jaren onwijs succesvol. Deze geur gaat nooit vervelen en hoort al jaren bij de absolute top als het gaat om parfum onder mannen. Op verschillende sites is 'Boss Bottled' al uitgeroepen tot de beste parfum die er is. De geur kenmerkt zich door ingrediënten als hartnoot en kaneel die voor een unieke geur zorgen.
   
 2. Giorgio Armani – Acqua di Gio
  Ook met Acqua di Gio van Giorgio Armani op je lijf en je kleding zit je als man gebakken. De samenstelling  van deze parfum bestaat uit ziltige en zoete noten. Het is een heerlijke parfum, maar tegenlijkertijd juist ook eenvoudig. 
   
 3. Jean-Paul Gaultier – Le Male
  Le Male van Jean-Paul Gaultier behoort al jaren tot 's werelds meest populaire mannen geuren. Dit vinden niet alleen mannen, maar ook de vrouwen smelten voor deze geur. Krachtig en sensueel zijn twee toepasselijke termen. Wanneer je de geur van La Male draagt hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over of je wel lekker genoeg ruikt of niet.
   
 4. Paco Rabanne – One Million
  Een parfum die al talloze keren voorbij is gekomen tijdens de reclame op tv. Wat een heerlijke parfum is One Million van Paco Rabanne! In deze sterke parfum ruik je verschillende ingrediënten als kaneel, munt en roos. Ook deze parfum is bij vrouwen onwijs geliefd!
   
 5. Burberry – Burberry Brit Men
  Deze heerlijke geur van Burberry is relatief gezien goedkoper dan verschillende andere geuren. Ideaal, want dit heerlijke geurtje behoort tot de absolute top in de parfumwereld. Je zult je date met Burberry Brit Men in ieder geval nooit teleurstellen!
Top 5 aanbieders Relatieplanet.nl Bekijk deze aanbieder Lexa.nl Bekijk deze aanbieder Be2.nl Bekijk deze aanbieder Redmatch.nl Bekijk deze aanbieder Hetgrandcafe.nl Bekijk deze aanbieder